Oh, I just looove my IDA Pro!
Reunion

Sometimes it's just so much easier to write in Norwegian...

Da var vi her, 20 år senere, tro det eller ei. Noe slikt må jo bare feires på en eller annen måte, f.eks. med en liten reunion. Det er vel naturlig at en slik småsprø begivenhet legges til Oslo, selv om vi selvfølgelig er åpne for andre forslag. Og det er akkurat det som er så kult, ingenting er bestemt, og du er sjefen. Alle forslag legges inn på forumet, vi stemmer frem lokasjon, antall dager, hvilke temaer og foredrag som skal holdes, og så tar vi det derfra. Ønsker du deg en reunion med kun reversing eller vil du også åpne opp for andre temaer innen sikkerhet? Det er opp til deg.

Det er ingen grunn til å få kalde føtter eller prestasjonsangst, for de aller fleste av oss har ikke knekt en kode eller ei nøtt de siste 15 årene, og enkelte av oss bruker knapt nok PC-en. Et par stykker derimot har det bikket helt for, og de har gått hodestups inn i sikkerhetsbransjen.

Tanken er at foredragene holdes på en slik måte at alle kan klarer å delta, uavhengig av kompetansenivå. Du trenger med andre ord ikke å ha et autistisk forhold til debuggeren din. Vi knekker live på storskjerm, og de som vil knekke med underveis, gjør det på sin egen PC. All nødvendig software gjøres tilgjengelig før reunionen, og hvis noen mangler laptop prøver vi å skaffe det.

Til syvende og sist er det viktigste at vi har en artig kveld eller to, og mest av alt gleder jeg meg til middagen og et glass rødvin ;)